POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

La data de 28 decembrie 2015 a intrat in vigoare Decizia nr. 200/2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesara notificarea, precum si pentru modificarea si abrogarea unor decizii, emisa de presedintele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si publicata in Monitorul Oficial nr. 969 din 28 decembrie 2015.

Aceasta decizie a fost emisa in temeiul prevederilor art. 22 alin. (9) din Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, conform carora autoritatea de supraveghere poate stabili si cazuri in care notificarea nu este necesara.

 

Decizia nr. 200/2015Art. 1 (1)Notificarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal nu este necesara, cu exceptia uraătoarelor cazuri privind:

a) prelucrarea datelor cu caracter personal legate de originea rasiala sau etnica, de convingerile politice, religioase, filozofice ori de natura similara, de apartenenta sindicala, precum si a datelor privind starea de sanatate si viata sexuala;

b) prelucrarea datelor genetice si biometrice;

c) prelucrarea datelor care permit, direct sau indirect, localizarea geografica a persoanelor fizice prin mijloace de comunicatii electronice;

d) prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la savarsirea de infractiuni de catre persoana vizata ori la condamnari penale, masuri de siguranta sau sanctiuni administrative ori contraventionale aplicate persoanei vizate, efectuata de catre entitati de drept privat;

e) prelucrarea datelor cu caracter personal prin mijloace electronice, avand ca scop monitorizarea si/sau evaluarea unor aspecte de personalitate, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau alte asemenea aspecte;

f) prelucrarea datelor cu caracter personal prin mijloace electronice in cadrul unor sisteme de evidenta avand ca scop adoptarea unor decizii automate individuale in legatura cu analizarea solvabilitatii, a situatiei economico-financiare, a faptelor susceptibile de a atrage raspunderea disciplinara, contraventionala sau penala a persoanelor fizice, de catre entitati de drept privat;

g) prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor efectuata in cadrul activitatilor de marketing direct;

h) prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor efectuata prin intermediul internetului sau al mesageriei electronice;

i) prelucrarea datelor cu caracter personal prevazute la lit. a), referitoare la propriii membri, efectuata de asociatii, fundatii sau orice alte organizatii fara scop patrimonial exclusiv in vederea realizarii specificului activitatii organizatiei, in masura in care datele sunt dezvaluite unor terti fara consimtamantul persoanei vizate.

 

DEFINITII 

a)    date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale; 

b)    prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea; 

c)    stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese; 

d)    sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice; 

e)    operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; 

f)     tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date; 

g)    destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari; 

h)    date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila; 

i)     date de tip business contact – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat apartinand unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip business contact nu intra in categoria datelor cu caracter personal; 

j)     date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal, dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare. 

 

S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L., in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.setdelux.eu, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal. 

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si a politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.setdelux.eu, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. 

 

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este:

a)    facturarea produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;

b)    livrarea acestora;

c)    efectuarea platii online;

d)    asigurarii securitatii tranzactiei eCommerce/platii online prin aplicarea de filtre antifrauda prin serviciul de autentificare 3DSecure (Verified by Visa, MasterCard SecureCode) din retelele Visa si MasterCard/Maestro.

 

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare in scopurile enumerate mai sus . Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a livra prin curier produsele comandate, de a efectua plata online si/sau de a emite factura.

 

 

COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL 

S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L. poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar. 

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.setdelux.eu cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip business contact

Folosim datele cu caracter personal colectate pentru a livra serviciile sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.

S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L. oferă acces la datele cu caracter personal unor terți care ofera servicii de plata online si curierat: FAN Curier, euplatesc.ro.

S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L. colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-urilor, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat. S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L. poate folosi in cadrul site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri: 

a)    Pentru a imbunatati securitatea accesului.

b)    Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun. 

 

Din sectiunea Contact din site ne puteti trimite un mesaj e-mail. Adresa dumneavoastra de e-mail este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip business contact iar S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L. le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L. poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:

a) conformarea la rigorile legii;

b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate apartinand companiei S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L., sau

c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L. nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.
Suplimentar, fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.setdelux.euimplica formularele de plata online prezentate dumneavoastra atunci cand efectuati o tranzactie eCommerce.

 

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate. 

Prin continuarea tranzactiei eCommerce va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L.

 

UTILIZAREA DATELOR STATISTICE 

S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L. poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii urmatoarele scopuri: 

a)    realizarea de analize/rapoarte;

b)    realizarea de informari;

 

DREPTURILE UTILIZATORILOR

Drepturile utilizatorilor si modalitatea de exercitare a acestora sunt,dupa cum urmeaza: 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail comenzi@setdelux.eu. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala).

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

 

LEGISLATIE 

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L.

 

S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L. 
RO11919965
J23/217/2008
Birou: Pipera, Str. Matei Basarab nr. 4A, Cladirea 1, Voluntari

Showroom: Mall Baneasa Shopping City, parter