COMANDA SUPER USOR, SUNA LA 0730-333-402

GARANTIE &
SERVICII POST-VANZARE

Inca din anul 1999, DP Collection defineste perfectiunea prin fiecare produs si serviciu oferit clientilor sai. Alegerea brandului DP Collection garanteaza cea mai inalta calitate a produselor si serviciilor, pe care compania noastra a atins-o in fiecare zi. Atentia si dedicarea, loialitatea si profesionalismul, siguranta si consistenta, impreuna cu promptitudinea si respectul, sunt cuvintele noastre cheie pentru o colaborare de lunga durata. Raportul calitate-pret, modelele creative, inovatoare si unice, detaliile bine definite, urmarirea fiecarei comenzi si serviciile post-vanzare, toate demonstreaza profesionalismul DP Collection in satisfacerea clientilor in fiecare etapa a procesului de cumparare.

Ce produse beneficiaza de garantie?

 • Produsele achizitionate prin site-ul www.setdelux.eu

  Managerii nostri de vanzari tin evidenta tuturor comenzilor. In cazul in care considerati ca produsul achizitionat nu corespunde descrierii de pe site-ul setdelux.eu, ne puteti contacta la numarul de telefon 0730 333 409 sau la adresa de email comenzi@setdelux.eu.

 • Produsele care nu au ambalajul deteriorat

  Toate produsele cumparate de pe site-ul nostru sunt livrate in ambalajul original. Va rugam sa-l pastrati pana la sfarsitul perioadei de garantie, deoarece, daca decideti sa returnati produsul, ar trebui sa aiba ambalajul original, care nu este deteriorat in nici un fel.

 • Produsele care nu au fost deteriorate

  In cazul in care produsele nu sunt deteriorate in niciun fel, acestea pot fi returnate. Va rugam sa nu le scapati, sa nu le udati, sa nu le rupeti sau sa le dezasamblati. 

 • Produse care nu au fost reparate de terti

  In cazul in care produsele pe care vreti sa le returnati nu au fost reparate de catre terte parți, acestea pot fi returnate. Nu apelati la furnizori de servicii de reparare. Discutați cu responsabilul nostru pentru Returnare si vom gasi impreuna cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

 • Produse care se incadreaza in termenul de 14 zile

  Aveti dreptul de a returna produsul in termen de 14 zile de la primirea acestuia. Contactati-ne la numarul de telefon 0730 333 409 sau la adresa de email comenzi@setdelux.eu. Veti primi toate instructiunile necesare cu privire la returnarea produsului. Garantam promptitudine si seriozitate in rezolvarea problemelor.

Ce produse nu beneficiaza de garantie?

 • Produsele deteriorate

  Nu oferim garantie pentru produsele care prezinta deteriorari rezultate din uzura normala a produsului.

 • Produsele care au fost utilizate incorect

  In cazul in care produsul achizitionat are urme vizibile de utilizare necorespunzatoare sau abuziva, acesta nu poate fi returnat.

 • Produsele care au fost personalizate

  Nu pot fi returnate produsele care au fost personalizate, chiar daca au ambalajul original intact.

 • Produsele care au depasit perioada de 14 zile

  Perioada de 14 zile incepe din momentul in care curierul a livrat produsul achizitionat de pe www.setdelux.eu .

 • Produsele au fost reparate de o terta parte

  Daca produsele au fost reparate de o terta parte, isi pierd dreptul de a fi returnate.

 • Produsele au fost deterioarate de dezastre naturale

  Dezastrele naturale reprezinta forta majora pe care furnizorul nu o poate preveni. Daca produsele au suferit deteriorari din cauza unor dezastre naturale, acestea nu fac obiectul garantiei.

 • Produse curatate cu materiale necorespunzatoare

  Produsele curatate cu agenti chimici care afecteaza suprafata sau culoarea si duc la modificari ale starii initiale nu pot fi returnate.

Garantia produselor

S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L. garanteaza integritatea produselor comandate pe site-ul www.setdelux.eu pe timpul transportului si pana in momentul livrarii.

Garantia legala

Informatiile de interes si reglementarile privind garantia legala de conformitate, potrivit art. 5-14 din Legea nr. 449/2003 sunt mai jos.

CAPITOLUL II

Conformitatea produselor cu specificatiile cuprinse in contractul de vanzare-cumparare

Art. 5. - (1) Vanzatorul este obligat sa livreze consumatorului produse care sunt in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare.

(2) Se considera ca produsele sunt in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare daca:

a) corespund descrierii facute de vanzator si au aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat consumatorului ca mostra sau model;

b) corespund oricarui scop specific solicitat de catre consumator, scop facut cunoscut vanzatorului si acceptat de acesta la incheierea contractului de vanzare-cumparare;

c) corespund scopurilor pentru care sunt utilizate in mod normal produsele de acelasi tip;

d) fiind de acelasi tip, prezinta parametri de calitate si performante normale, la care consumatorul se poate astepta in mod rezonabil, date fiind natura produsului si declaratiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, facute de vanzator, de producator sau de reprezentantul acestuia, in special prin publicitate sau prin inscriere pe eticheta produsului.

Art. 6. - Nu se considera a fi lipsa de conformitate daca in momentul incheierii contractului de vanzare-cumparare consumatorul a cunoscut sau nu putea, in mod rezonabil, sa nu cunoasca aceasta lipsa de conformitate ori daca lipsa de conformitate isi are originea in materialele furnizate de consumator.

Art. 7. - Vanzatorul nu este raspunzator de declaratiile publice prevazute la art. 5 alin. (2) lit. d), in oricare dintre urmatoarele situatii, daca probeaza ca:

a) nu a cunoscut si nu ar fi putut, in mod rezonabil, sa cunoasca declaratiile in cauza;

b) declaratia fusese corectata la momentul incheierii contractului de vanzare-cumparare;

c) decizia de a cumpara produsul nu putea fi influentata de declaratiile publice in cauza.

Art. 8. - (1) Orice lipsa a conformitatii rezultata dintr-o instalare incorecta a produselor va fi considerata echivalenta cu o lipsa a conformitatii produselor, daca instalarea face parte din contractul de vanzare a produselor si produsele au fost instalate de vanzator sau pe raspunderea sa.

 

CAPITOLUL III

Drepturile consumatorului

Art. 9. - Vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul cand au fost livrate produsele.

Art. 10. - In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire, conform art. 11, sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului ori de rezolutiunea contractului privind acest produs, in conditiile art. 13 si 14.

Art. 11. - (1) In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata.

(2) o masura reparatorie va fi considerata ca disproportionata, daca ea impune vanzatorului costuri care sunt nerezonabile in comparatie cu cealalta masura reparatorie, luand-se in considerare:

a) valoarea pe care ar fi avut-o produsele daca nu ar fi existat lipsa de conformitate;

b) importanta lipsei de conformitate;

c) daca cealalta masura reparatorie ar putea fi realizata fara un inconvenient semnificativ pentru consumator.

(3) o masura reparatorie va fi considerata ca imposibila daca vanzatorul nu poate asigura produse identice pentru inlocuiri sau piese de schimb pentru reparare, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

(4) Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator, si fara niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luand-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 14 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului (deci dupa primirea produsului prin curierat).

Art. 12. - Notiunea fara plata, prevazuta la art. 10 şi 11, se refera la toate costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile postale, de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manopera, materiale utilizate si ambalare.

Art. 13. - Consumatorul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului in oricare dintre următoarele cazuri:

a) daca nu beneficiaza nici de repararea, nici de inlocuirea produsului;

b) daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie intr-o perioada de timp rezonabila;

c) daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie, conform art. 11 alin. (4), fara inconveniente semnificative pentru consumator.

Art. 14. - Consumatorul nu este îndreptatit sa solicite rezolutiunea contractului, daca lipsa conformitatii este minora.

Dreptul de returnare a produselor cumparate


Potrivit Ordonantei OUG 34/2014 - privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice. In cazul in care un produs este defect din fabrica, va garantam o rambursare completa (costul livrarii si inlocuirea produsului), cu conditia ca produsul respectiv sa fie returnat în termen de 14 zile de la livrare si sa fie in ambalajul lui original. Sunati la numarul 0730 333 408 sau scrieti-ne la adresa comenzi@setdelux.eu si comunicati persoanei responsabile problema dumneavoastra.