COMANDA SUPER USOR, SUNA LA 0730-333-402

DESPRE NOI

Noi credem in perfectiune.

De aceea, o definim in produse prin calitate superioara si designuri creative, la cel mai bun raport calitate-pret.

Noi cream, producem, importam si distribuim produse de birotica, papetarie si seturi de lux stilou cu pix sub brandul DP Collection, din 1999.

Dedicarea si profesionalismul, consecventa si promptitudinea sunt cuvintele noastre cheie in relatia cu clientii. Alegerea brandului DP Collection garanteaza cea mai inalta calitate a produselor si serviciilor.

 

DESPRE COLECTIE

Seturile de lux pix cu stilou L’Elegance du temps – Paris 1964 by DP Collection reprezinta rafinament si eleganta.

Colectia reflecta pasiunea si delicatetea scrisului fin, prin unicitatea fiecarui design. Aceste instrumente de scris sunt comori pentru toti cei care apreciaza excelenta pura.

Alegeti din gama variata de culori si accesorii: de la modelele clasice negre pana la modele indraznete cu animal print, accesorii cromate, aurii sau rosegold si cutii cu design elegant si unic. Cele 3 tipuri de penite din iridium si otel inoxidabil va dau libertatea sa alegeti intre un scris compact sau confortabil, intre linii subtiri sau groase.

Seturile cu esarfa din matase sau butoni adauga valoare cadoului facut din suflet pentru el / ea sau prestanta cadoului corporate.