COMANDA SUPER USOR, SUNA LA 0730-333-402

CUM PLATESC?

 

Plata se poate face in numerar la livrare sau prin transfer bancar online cu cardul.

1. Plata in numerar pentru produsele livrabile din stoc (termen de livrare 24/48 ore pentru intreaga tara), se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea in Bucuresti sau alte localitati, plata se face integral in momentul receptionarii coletului.

2. Plata online cu card

Acceptam plata cu carduri VISA, Master Card, Maestro si Visa Electron. Banii vor fi retrasi din cont in momentul finalizarii comenzii, in urma completarii datelor cardului si a sumei aferente valorii comenzii in interfata procesatorului de plati WebPay ce se va deschide din pagina coșului de cumparaturi.

S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans, iar livrarea va fi efectuata numai după intrarea banilor in contul S.C. PASHAR COMIMPEX S.R.L.

Daca plata se face in numerar la livrare, factura fiscala va fi inmanata impreuna cu produsul de catre agentul de vanzari.